Musikbranschen - Sweden Rock Festival 2019 - 5 juni - 8 juni 2019

Musikbranschackreditering för SRF 2019

Läs noga igenom informationen nedan innan du fyller i din ansökan
!

Ackreditering i form av VIP-access kan beviljas till relevanta representanter för musikbranschen. Somliga företrädare för exempelvis skivbolag och distributionsbolag till artister som spelar på festivalen har i vissa fall möjlighet att även få gratis inträde. Övriga som får sina ansökningar godkända betalar ordinarie biljettpris men får VIP-access.


Gratis ackreditering

Precis som föregående år fungerar vårt ackrediteringssystem för musikbranschen som så att den som representerar ett eller flera band som uppträder på årets festival, och kommer till festivalen i syfte att utföra ett arbete i denna roll, i de flesta fall berättigade till max två gratis ackrediteringar.

 

Observera att vi inte ackrediterar in exempelvis två skivbolagsrepresentanter och två managementrepresentanter - antalet är max två personer sammanlagt. Därefter gäller ”ombyten”, dvs ackrediteringar i form a VIP-uppgraderingar av biljetter köpta till ordinarie pris.

 

Skivbolagsrepresentanter som på plats ska jobba med artisterna gentemot närvarande medier har förtur.


Betald ackreditering

Vi ser gärna att musikbranschrepresentanter utnyttjar möjligheten att träffa varandra och knyta kontakter på Sweden Rock Festivals VIP-område och välkomnar även branschfolk som inte representerar något av årets uppträdande band. Sådana personer vars ansökningar godkänns betalar ordinarie biljettpris men får istället för ett vanligt festivalarmband ett VIP-armband, antingen genom att byta en på förhand inköpt biljett, genom betalning kontant på plats eller genom förskottsbetalning mot faktura.

Priser vid betalning på plats:

4 dagar 3000 kr
3 dagar 2700 kr

Betalning på plats med SEK, Euros eller Visa/Mastercard. Givetvis får du kvitto på betalningen om så önskas.

Sista anmälningsdag: fredagen den 17 maj


Efter att ansökningsdatumet har passerat kommer vi inte att godkänna några fler gratisackrediteringar!

 

Ackrediteringens öppettider

Fredag 31 juni: kl. 08.00-20.00
Lördag 1 juni: kl. 08.00-20.00
Söndag 2 juni: kl. 08.00-20.00
Måndag 3 juni: kl. 08.00-20.00
Tisdag 4 juni: kl. 08.00-23.00
Onsdag 5 juni: kl. 08.00-23.00
Torsdag 6 juni: kl. 08.00-23.00
Fredag 7 juni: kl. 08.00-23.00
Lördag 8 juni: kl. 08.00-23.00

 

Ackrediteringsboden där du hämtar ut ditt armband, bilpass etc är numera flyttad till andra sidan stora vägen, bakom den stora bussfickan i södergående riktning. För att komma dit med bil så kör du in via rondellen söder om festivalområdet (det är skyltat därifrån)

 

 

 

 

Förklaringar till formuläret

Personnummer: Om du saknar svenskt personnummer så anger du de fyra sista siffrorna som 0000.
Yrke: Det du arbetar med på företaget du representerar, t.ex promotion, marknadsföring, konsertarrangör, manager etc.
Bransch: Vad huvudsysslan är för det företag du representerar, t.ex skivbolag, skivdistributör, instrumenttillverkare, musikfestival etc. 
E-post: Ange företrädesvis adress kopplad till personen och företagsnamnet. Vi godkänner t.ex inte 3 ansökningar som ska kopplas till "info@companyx.com".


Notera att din ansökan är individuell. Du kan alltså inte lägga till fler personer i övrigtfältet utan varje person måste fylla i sina uppgifter var och en för sig.

OBS! 
I enlighet med PUL (personuppgiftslagen) hanterar Sweden Rock Festival uppgifterna du lämnar i formuläret konfidentiellt och lämnar inte ut några uppgifter till tredje part.

 

Genom att ansöka om musikbranschackreditering medger jag att Sweden Rock Festival AB kan komma att kontakta mig via e-post med fortlöpande information om evenemanget.


Om något är oklart eller du behöver ytterligare information, så går det bra att kontakta business@swedenrock.com.

 

Välkommen till Sweden Rock Festival 2019!

Förnamn
Efternamn
Person nr -- -
Kön  
Företag
Organisations nr
Gatuadress
Post nr Ort
Land
Telefon
E-post
Yrke
Bransch
Webbsida
Bandets/bandens namn
Inträdesalternativ
Önskade dagar
Kommentarer